OPERA BRASOV ne invita la spectacol

de in ianuarie 27, 2013

“Opera in Familie” este pentru bunici, părinţi si copii aşadar sunteti invitaţi la spectacolul “Fata mosului cea cuminte” de Florin Comişel prezentat de Opera Braşov.

Cu o altă minunată poveste a copilariei noastre,refăcută pentru gustul şi pretenţiile tuturor celor între 3-80 anişori, păstrând nealterat exemplul binelui şi frumosului mereu învingători, Opera Braşov, continuă seria spectacolelor de duminică din ciclul „Opera in Familie”. L-am intitulat astfel, din dorinţa de a sublinia interesul,dragostea şi respectul acordat atât celor mici cât şi celor mari răspunzători în a-şi face timp de a-i duce într-o sală de Operă,de a le oferi un spectacol adevărat .Nu este niciodată târziu sa fii copil! OPERA IN FAMILIE este o a doua ocazie pentru cei mari sa fie din nou copii, iar pentru cei mici sa fie fericiţi,şi mai ales,să înţeleagă de ce au o copilărie fericită şi să preţuiască acest moment .

Regia: F. Marinescu şi V. Popescu
Cu: Cu: Anca Pănescu, Lăcrămioara Schuller, Mihaela Marele, Sonia Hazarian, Nora Vlad, Cristian Fieraru, Mariana Tomescu, Maria Petcu-Catrina, Marcel Zănescu, Nicolae Zaharia, Bogdan Mirică (debut)

Din distributii anterioare: Alina Ichim, Sonia Hazarian, Iulia Pârlea, Nicolae Zaharia.

Persoană de contact: Violeta Brînzea – 0740 176 125; 0752 266 478; 0268 419 380.

Pret bilet – 5 lei

Data – 30 ianuarie 2013

Ora  - 11:00

 

Lasă un răspuns